Vištiena kokosų pieno padaže
Ingredientai
Jums reikės:
2 vištienos krūtinėlių
Malto kumino
Ciberžolės
Prieskonių vištienai
Imbiero šaknies
2 česnako skiltelių
Šviežio čili pipiro
200 g špinatų
Skardinės kokosų pieno
Druskos
Pipirų
Tagliatelle makaronų
Kalendros (papuošimui)
- 1Vištieną supjaustyti juostelėmis, užberti po arbatinį šaukštelį ciberžolės, kumino, vištienos prieskonių, užpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus, išmaišyti ir palikti pasimarinuoti.
- 2Česnako skilteles, didesnį gabalėlį imbiero ir čili pipirą supjaustyti šiaudeliais ir suberti į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Jiems apkepus sudėti vištieną ir jai iškepus supilti skardinę kokosų pieno. Maišant jis įgaus gelsvą spalvą nuo ciberžolės. Pamažinti kaitrą ir troškinti kelias minutes.
- 3Špinatus pasmulkinti ir suberti į keptuvę su vištiena. Dar patroškinti 2-3 minutes ir padažas jau paruoštas.
- 4Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Juos dėti į gilią lėkštę, ant viršaus pilti vištieną su kokosų padažu ir papuošti kalendros lapeliais.