Azijietiška vištiena su duonos plutele

Ingredientai
Jums reikės:
500 g vištienos krūtinėlės
60 ml teriyaki padažo
1 arb. š. malto imbiero
1 arb. š. čili prieskonių
1 duonos ciabatta
1 -2 skiltelių česnako
Rukolos
Sultenės salotų
1 citrinos
Druskos
Pipirų
- 1Supjaustyti vištieną išilgai ir truputį pamušti. Vištieną įmarinuoti teriyaki padaže kartu su maltu imbieru ir čili.
- 2Kol marinuojasi, susismulkinti ciabatta kartu su česnaku, druska ir pipirais iki trupinių.
- 3Įmarinuotą vištieną apvolioti pasiruoštuose ciabatta trupiniuose ir apkepti. Patiekiant truputėlį apšlakstyti citrinos sultimis.
- 4Sumaišyti rukolą su sultenėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Prieš patiekiant pabarstyti druska bei pipirais.