I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Velykinis mėsos vyniotinis


Ingredientai


Jums reikės:

Apie 600 g jautienos nugarinės gabalo
100 g maltos jautienos
50 g rūkyto lydyto sūrio
30 g virto kumpio
30 g maltų džiūvėsėlių
3 virtų kiaušinių
400 g itališko stiliaus pomidorų padažo
150 ml vandens
Druskos
Pipirų
  • 1Susmulkinti svogūną, kubeliais supjaustyti sūrį bei virtą kumpį ir sumaišyti su malta jautiena. Įberti druskos ir pipirų.
  • 2Jautienos nugarinės gabalas turėtų būti kuo lygesnis. Jį reikia įpjauti pusiau, bet ne iki galo, kad gautųsi nemažas plonas lakštas. Ant jo paskirstyti įdarą kraštus paliekant tuščius. Per vidurį dėti nuluptus pilnus virtus kiaušinius ir susukti vyniotinį taip, kad jautienos nugarinės tušti kraštai užeitų vienas ant kito. Apvynioti visą gabalą su kepimui skirta virvele, kad kepant neiširtų.
  • 3Pradžioje vyniotinį apkepti iš visų pusių aukštoje temperatūroje keptuvėje, kad apskrustų, ir tuomet dėti į troškintuvą, užpilti alyvuogių aliejaus, pomidorų padažo ir vandens. Troškinti 30 – 40 min.
  • 4Iškepus nuo vyniotinio niuimti virvelę ir supjaustyti riekelėmis.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis