Triušienos troškinys su vynuogėmis

Ingredientai
Jums reikės
400 g triušienos file
150 g Kalamatos alyvuogių
1 mėlynojo svogūno
Persilade prieskonių
100 ml raudono vyno
100 g raudonų ir žalių vynuogių
Pipirų
Druskos
- 1Triušienos file supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Svogūną supjaustyti riekelėmis. Į įkaitintą keptuvę įpilti šlakelį ypač tyro alyvuogių aliejaus ir apkepinti triušieną, paskanintą PERSILADE prieskoniais. Tuomet sudėti svogūnus. Apkepus įpilti raudono vyno. Pasmulkinti alyvuoges ir taip pat sudėti į keptuvę. Pagardinti druska ir pipirais. Vynuoges perpjauti pusiau ir likus 5 min. iki troškinimo pabaigos sudėti į keptuvę. Prieš valgant užpilti šlakelį balzamiko.