Aštri kiaušinienė su svogūnų laiškais

Ingredientai
Jums reikės:
4 kiaušinių
2 chorizo dešrelių
2 didelių saujų svogūnų laiškų
Druskos
Pipirų
- 1Chorizo dešreles supjaustyti riekelėmis ir kepti įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus, kol apskrus.
- 2Suberti smulkintus svogūnų laiškus ir kepti, kol jie šiek tiek suminkštės. Tai užtruks vos 1-2 min.
- 3Sumažinti kaitrą iki vidutinės ir atsargiai įmušti kiaušinius. Kepti kelias minutes, kol baltymas bus iškepęs, tačiau trynys išliks skystas. Valgant skystas trynys sušvelnins aštrumą, kurį duoda chorizo dešrelės.
- 4Užberti druskos, pipirų ir pašlakstyti rūkyto alyvuogių aliejaus. Jis suteiks papildomo pikantiško skonio. Taip pat patiekalą puikiai papildys skrudinta ciabatta duona.