Traškieji krostini su avokadais ir kreminiu sūriu

Ingredientai
Jums reikės:
1 prancūziško batono "Baguette"
2-3 avokadų
1 granato vaisiaus
Pundelio šviežio laiškinio česnako
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio šviežiai maltų pipirų
- 1Prancūzišką batoną supjaustyti maždaug 1,5 cm storio riekelėmis ir išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Batono riekeles pašlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti druska bei pipirais. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje kaitinant iš viršaus (grilio funkcija), kol gražiai apskrus.
- 2Avokadą supjaustyti nedideliais kubeliais, pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu ir išmaišyti, kad tolygiai pasiskirstytų. Ant iškepusių batono riekelių dėti avokado kubelius, patrupintą kreminį arba fetos sūrį, užberti granato sėklų ir smulkinto laiškinio česnako. Galima dar pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu.
- 3Skanių ir gaivių užkandžių!