Tortilija su kalakutiena ir kopūstais

Ingredientai
Jums reikės
Pakuotės tortilijų (6-8 vnt)
1 kalakuto krūtinėlės
1 saldžiosios paprikos
1,5 raudonojo svogūno
0,5 kg kopūsto
3 kiaušinių
200 g maltų džiuvėsėlių
4 šaukštų majonezo
Saulėgrąžų aliejaus gruzdinimui
Druskos
Pipirų
Persilade prieskonių
2 šaukštelių rūkytos paprikos
- 1Kalakuto krūtinėlę supjaustyti juostelėmis. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Kalakuto krūtinėlės juosteles apvolioti kiaušinio plakinyje ir maltuose džiūvėsėliuose. Įkaitinti puodą ar aukštą keptuvę su aliejumi ir gruzdinti apvoliotas juosteles, kol apskrus.
- 2Kopūstą susmulkinti juostelėmis. Kepti ant nedidelės kaitros, kol suminkštės. Kepant pagardinti druska, pipirais ir šlakeliu balto balzaminio acto. Papriką supjaustyti lazdelėmis ir dėti kepti kartu su kopūstais. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir taip pat dėti kepti kartu. Pagardinti rūkytų paprikų milteliais ir šlakeliu balzaminio acto.
- 3Sumaišyti majonezą su smulkinta svogūno pusele.
- 4Tortiliją ištepti majonezu, dėti kepintas daržoves ir kelis gabaliukus kalakutienos. Susukti ir apkepti keptuvėje.