Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su miško grybais

Ingredientai
Jums reikės:
250 g bemielės sluoksniuotos tešlos
200 g šalto rūkymo šoninės
200 g miško grybų
1 svogūno
1 kiaušinio trynio
- 1Į keptuvę įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir pakepinti kubeliais supjaustytą šoninę. Tada suberti smulkiai supjaustytus svogūnus ir kepti, kol jie suminkštės. Užpilti šlakelį balzaminio acto ir gerai išmaišyti. Po to sudėti turimus nuvalytus ir susmulkintus grybus bei keletą minučių pakepinti maišant ant didelės ugnies. Iš sluoksniuotos tešlos suformuoti kepimo indeliuose krepšelius ir į juos išdalinti grybų įdarą. Sandariai uždengti su tešla krepšelių viršų ir patepti plaktu kiaušinio tryniu. Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.