Polentos ir ožkos sūrio vafliai

Ingredientai
Jums reikės:
3,5 stiklinės pieno (atskirai)
3 valg. š. kukurūzų krakmolo
1 kiaušinio
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio pipirų
Žiupsnelio džiovinto raudonėlio
- 1Giliame inde išplakti kreminį ožkos sūrį iki vientisos masės. Įpilti 0,5 stiklinės pieno ir dar kartą perplakti iki vientisos kreminės masės.
- 2Ant vidutinės kaitros prikaistuvyje pakaitinti pieną. Prieš pienui pradedant kunkuliuoti, nuolat maišant šluotele lėtai suberti polentą. Maišyti maždaug apie 4-5 minutes, kol masė pradės atkibti nuo prikaistuvio sienelių.
- 3Sudėti polentos masę į ožkos sūrio masę ir gerai išmaišyti. Įberti druskos, pipirų pagal skonį, suberti raudonėlį, miltus ir kukurūzų krakmolą. Įmušti kiaušinį. Vėl viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Kepti įkaitintoje vaflių keptuvėje.
- 4Patiekti su graikišku jogurtu arba kitais mėgstamais pagardais.