Omletas su pievagrybiais tortilijoje
Ingredientai
Jums reikės (2 porcijoms):
2 šalotinių svogūnų
4-5 pievagrybių
4-6 kiaušinių
70-80 g parmezano sūrio
Persilado prieskonių
Druskos
Pipirų
2 tortilijų
- 1Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, pievagrybius skiltelėmis. Į įkaitintą keptuvę su šlakeliu alyvuogių aliejaus įberti pusę svogūnų (kitą dali palikti antrai porcijai). Kepti, kol suminkštės.
- 2Kiaušinius išplakti su grietinėle, įberti parmezano sūrio, Persilade prieskonių, druskos, pipirų ir permaišyti. Pusę plakinio įpilti į keptuvę ant svogūnų ir ant viršaus dėti pievagrybius. Kepti ant silpnos kaitros. Kol viršus dar skystas, uždėti tortilijos lakštą ir kepti, kol pilnai iškeps. Omletą apversti ir apkepti kitą pusę su tortilija. Išėmus iš keptuvės susukti vyniotinį, kad tortilija liktų viršuje.
- 3Antrai porciją viską kartoti. Valgyti su mėgstamomis salotomis.