Lašišos tartaras tartaletėje

Ingredientai
Jums reikės:
400 g šviežios ar rūkytos lašišos file
1-2 žaliųjų citrinų
Nedidelio gabalėlio šviežio imbiero
Svogūnų laiškų
100 g vyšninių pomidoriukų
30 g migdolų riešutų
Tabasco padažo
2 gerai prinokusių avokadų
Druskos
Pipirų
- 1Lašišos file supjaustyti smulkiais kubeliais. Įspausti pusės žaliosios citrinos sulčių, įtarkuoti šiek tiek imbiero ir žaliosios citrinos žievelės. Įmaišyti smulkintų svogūnų laiškų, pomidoriukų, kepintų ir smulkintų migdolų riešutų ir šiek tiek Tabasco padažo (pagal skonį) bei šlakelį alyvuogių aliejaus.
- 2Avokadą sutrinti su šaukštu ir įmaišyti druskos, pipirų, šiek tiek tarkuoto imbiero bei pusės žaliosios citrinos sulčių.
- 3Į tartaletę pirma dėti avokadų užtepėlę ir ant viršaus lašišą.