Baklažanų sumuštiniai

Ingredientai
Jums reikės:
2 baklažanų
200 g maltų džiūvėsėlių
2 kiaušinių
2 rutuliukų mocarelos sūrio
100 g tarkuoto parmezano sūrio
100 g mėgiamo virto kumpio
Persilade prieskonių
Druskos
Pipirų
Aliejaus kepimui
- 1Baklažanus supjaustyti 0,5 cm storio riekelėmis.
- 2Į atskirus negilius indus ar lėkštes supilti miltus bei džiūvėsėlius. Į juos įberti šiek tiek prieskonių Persilade, druskos ir pipirus. Dar viename atskirame indelyje išplakti kiaušinius.
- 3Baklažanų riekeles apvolioti miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose. Apkepti gerai įkaitintame aliejuje, kol apskrus, ir ištraukus padėti ant vienkartinio rankšluosčio, kad neliktų aliejaus pertekliaus. Užbarstyti šiek tiek druskos.
- 4Ant baklažano riekelės užberti parmezano sūrio, dėti pjaustyto kumpio bei riekelėmis pjaustyto mocarelos sūrio. Ant viršaus dėti kitą baklažano riekelę.
- 5Taip susluoksniuoti visus sumuštinius ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 5 minutes arba kol išsilydys sūris.