Lašišos kepsneliai su gaiviomis salotomis
Ingredientai
Jums reikės:
Lašišos kepsniams
Citrinos
Druskos
Pipirų
Šviežio baziliko lapelių
Salotų mišinio
Paprikos
Agurko
Pomidorų
Šiek tiek cukraus
- 1Lašišos kepsnelius sudėti į skardą su kepimo popieriumi. Pabarstyti druska ir pipirais. Ant kiekvieno kepsnelio uždėti po griežinėlį citrinos, baziliko lapelių ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
- 2Uždengti folija ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 30 min (po 20 min nuimti foliją ir baigti kepti be jos).
- 3Susmulkinti pomidorus, paprikas ir agurkus. Įspausti pusės citrinos sulčių, įberti druskos, pipirų ir šaukštelį cukraus. Įdėti salotų mišinio ir viską permaišyti.