Kalakutienos suktinukai su špinatais ir vytinta Pancetta

Ingredientai
Jums reikės:
1 kalakutienos krūtinėlės (400-500 g)
100 g špinatų
100 g vytintos šoninės Pancetta arba vytinto kumpio
100 g sūrio Pecorino
1 natūralaus vištienos sultinio
400 g itališko stiliaus pomidorų padažo
Druskos
Pipirų
1 skiltelės česnako
- 1Kalakutienos krūtinėlę supjaustyti pakankamai plonai išilgai į 5-6 dalis ir išmušti. Rekomenduojama mušant uždengti maistine plėvele, kad darbas vyktų švariai.
- 2Ant išmuštos kalakutienos gabalėlių dėti riekelę vytintos šoninės ar kumpio, špinatų, plonomis riekelėmis pjaustytą Pecorino sūrį, pagardinti druska ir pipirais. Susukti į suktinuką ir perrišti maistiniu siūlu, kad kepant neiširtų.
- 3Tuomet reikia pasiruošti sultinio padažui – į 0,5 l verdančio vandens įdėti vištienos sultinio kubelį ir virti, kol ištirps.
- 4Jei liko špinatų, juos galima panaudoti garnyrui. Ikaitinti keptuvę su alyvuogių aliejumi, įdėti česnako skiltelę ir likusius špinatus, užpilti šiek tiek sultinio ir labai trumpai patroškinti, kol lapai paminkštės.
- 5Į tą pačią keptuvę dėti kepti suktinukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apkepus įpilti 2-3 samčius sultinio, natūralų pomidorų padažą ir palikti troškintis 10 min.
- 6Patiekti su špinatų garnyrų ir norimomis šviežiomis salotomis.