Keptuvėje kepta starkio arba upėtakio filė

Ingredientai
Jums reikės:
1 starkio filė arba 1 upėtakio filė
300 g sultenės salotų
300 g vyšninių pomidoriukų
20 g sviesto
Druskos
Pipirų
Persilado prieskonių
- 1Perpjauti filė per pusę, nuplauti ir labai gerai nusausinti. Keptuvėje išlydyti sviestą, įberti persilado prieskonių ir sudėti žuvį oda žemyn. Kepti iki iškepa iki pusės filė, tada apversti, pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu ir pilnai iškepti.
- 2Garnyrą pasirinkti pagal skonį: tinka, bulvės, ryžiai, perlinis kuskusas. Rekomenduojame su šviežiomis sultenės salotomis ir vyšniniais pomidoriukais. Padažas salotoms: 3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 valg. šaukštas baltojo balzaminio acto, žiupsnelis druskos ir pipirų.