Žuvis „išprotėjusiame vandeny“

Ingredientai
Jums reikės:
Norimos baltos žuvies file
1 didelės raudonosios paprikos
1 raudonojo svogūno
1 česnako skiltelės
Šaukštelio kaparėlių
10 žaliųjų alyvuogių
Kelių šakelių čiobrelių
0,5 l vandens
1 ekologiško daržovių sultinio kubelio
Ciabatta duonos
- 1Užvirti 0,5 l vandens ir įmesti sultinio kubelį. Ciapatta duoną supjaustyti riekelėmis, sudėti į kepimo skardą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir užberti druskos bei pipirų. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. konvekciniu režimu.
- 2Į keptuvę su alyvuogių aliejumi įdėti česnako skiltelę ir jai pradėjus „šokti“ sudėti pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Užpilti samtį sultinio. Papriką supjaustyti šiaudeliais ir dėti kepti į keptuvę. Jei sultinys nugaravo, įpilti dar samtį. Jis turi apsemti visus ingredientus. Įdėti kelis šaukštus pusiau džiovintų pomidoriukų be odelės.
- 3Šiek tiek sumažinti kaitrą ir keptuvėje ant viršaus dėti žuvies file. Jos vartyti nereikia, išsitroškins ir taip. Užberti smulkintų alyvuogių, kaparėlių ir uždėti kelias šakeles čiobrelių. Troškinti 10-15 minučių.
- 4Žuvį su troškinių pateikti su paskrudinta Ciabatta duona.