2Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Plakti baltymus iki tvirtų putų. Plakant suberti cukrų.
3Varškę kartu su tryniais sutrinti trintuvu, kad masė taptų kreminė. Įmaišyti kreminį sūrį, išbrinkusius manus, vanilę ir galiausiai atsargiai dalimis įmaišyti baltymus.
4Kepimo formą ištepti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais, Supilti masę, sulyginti paviršių ir plonu sluoksniu užberti dar šiek tiek džiūvėsėlių.
5Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min.
Skanaus!
Panašūs receptai
Glazūruota karka su slyvomis
Autorius: GARDU GARDU šefų klubas
Brownie su lazdyno riešutų kremu
Autorius: GARDU GARDU šefų klubas
Braškių ir mocarelos salotos su džiovintomis alyvuogėmis
Autorius: GARDU GARDU šefų klubas
Vištiena kokosų pieno padaže
Autorius: GARDU GARDU šefų klubas
Gaivios salotos su antienos confit
Autorius: GARDU GARDU šefų klubas
Ukrainietiškos bandelės “pampuškos”
Autorius: GARDU GARDU šefų klubas
Šokolado ir kavos keksiukai
Autorius: GARDU GARDU šefų klubas
Grilinta vištiena su brokolių garnyru
Autorius: GARDU GARDU šefų klubas
Tigrinės krevetės su aštriu mangų ir česnako padažu