Šokoladinis varškės vyniotinis

Ingredientai
Kakaviniam biskvitui reikės:
3 trynių
2 kiaušinių
100 g cukraus
3 baltymų
40 g cukraus
Varškės kremui reikės:
250 g varškės
60 g cukraus pudros
Apelsino žievelės
Dekorui reikės:
30 g aliejaus
- 1Biskvitui išplakti kiaušinius su kiaušinių tyniais bei 100 g cukraus iki purios masės. Kiaušinių baltymus su 40 cukraus išplakti iki standžių putų. Abi mases atsargiai sujungti. Sumaišyti birius produktus ir permaišyti su kiaušinių mase. Tešlą išpilti į skartą ir paskirstyti. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10-13 minučių.
- 2Kremui trintą varškę sumaišyti su cukraus pudra. Išplakti grietinėlę ir atsargiai permaišyti su varškės mase ir šiek tiek tarkuotos apelsino žievelės. Ant iškepusio ir atvėsusio biskvito paskirstyti kremą ir suvynioti į vyniotinį.
- 3Dekorui pasiruošti glazūrą – vandens vonelėje išlyditi šokoladą ir sumaišyti su alyvuogių aliejumi. Ja aplieti vyniotinį. Įdėti į šaldytuvą, kad apstingtų. Viršų dekoruoti apelsinų cukatais bei cukraus pudra.