2Pieną supilti į gilią keptuvę, sudėti cinamono lazdeles ir suberti pusę cukraus. Retkarčiais pamaišant užvirti pieną, suberti ryžius ir sumažinti kaitrą. Virti nuolat maišant, kol ryžiai išbrinks ir masė taps tiršta. Nukelti nuo kaitros, išimti cinamono lazdeles ir įdėti sviestą. Gerai išmaišyti, kol sviestas pilnai ištirps.
3Atskirame dubenyje išplakti kiaušinius su likusia dalimi cukraus. Tada suberti kedro riešutus, išbrinkusias razinas ir 0,5 valg. š. miltų. Viską gerai išmaišyti ir supilti į gautą masę ryžius. Permaišyti. Gautą masę supilti į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 1 valandą.
Skanaus!
Panašūs receptai
Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Kremiška žuvienė su lašiša
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Bulvinė duonelė su sūrio įdaru
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Sumuštiniai su jautienos kukuliais
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Kubietiškas sumuštinis
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Gilioji Čikagos stiliaus pica
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Keto užkandžiai su naminiu majonezu
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu