Pyragėliai su mėsos įdaru

Ingredientai
Jums reikės:
500 g maltos jautienos
1 svogūno
80 ml balto vyno
Stiklinės itališko stiliaus pomidorų padažo
Pakelio sluoksniuotos nemielinės tešlos
1 kiaušinio
Druskos
Pipirų
- 1Svogūnus supjaustyti pusžiedžias ir apkepti keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Jiems suminkštėjus, užpilti šiek tiek vyno. Kai šiek tiek nugaruos, dėti į keptuvę maltą jautieną. Kai mėsa apkepa, užpilti šiek tiek balzaminio acto. Tuomet mėsa karamelizuojasi ir įgauna pikantiškesnį skonį. Užpilti natūralaus pomidorų padažo ir palikti pasitroškinti. Pagardinti druska ir pipirais.
- 2Tuo metu reikia pasiruošti kepimo formeles. Tam labai tinka silikoninės keksiukų formelės. Tešlos lakštus supjaustyti kvadratais ir dėti į formeles, kad padengtų dugną ir šonus. Tešlos turi būti ir šiek tiek išlindę iš formelės. Dėti įdarą ir uždengti paviršių papildomu gabaliuku tešlos. Šonus gerai užspausti. Paviršių patepti kiaušinio plakiniu.
- 3Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.