GARDU GARDU chorizo mėsainis
Šis fantastiškas chorizo mėsainis tikrai taps šios vasaros hitu! Sultingas, aromatingas ir labai gardus mėsos paplotėlis, kurio skonį papildo išskirtinis, naminis mėsainių padažas. Tai iš tiesų vienas geriausių grilyje gamintų patiekalų, kuriam nereikia nei daug ingredientų, nei daug laiko. Išbandykite ir mėgaukitės gardžiausiais skoniais be didelių pastangų.

Ingredientai
Padažui jums reikės:
2 valg. š. dūminio skonio barbeque padažo
2 valg. š. kokybiško majonezo
2 valg. š. garstyčių su medumi
1 valg. š. sriracha padažo
2-3 valg. š. agurkų relišo
Taip pat reikės:
300 g maltos brandintos jautienos
4 vnt. mėsainių bandelių
1-2 vnt. didelių pomidorų
1 vnt. mėlynojo svogūno
Keleto salotų lapų
4 vnt. lapelių čederio sūrio
- 1Visus padažui skirtus ingredientus sudėkite į dubenėlį ir išmaišykite.
- 2Kepamąsias chorizo dešreles nulupkite ir mėsytę sumaišykite su smulkinta brandinta jautiena ir suformuokite keturis (po 150 g) paplotėlius. Mėsos paplotėlius formuokite truputį didesniu nei bandelė, nes kepant jie šiek tiek susitrauks.
- 3Mėsainių bandeles perpjaukite per pusę. Rieklėmis supjaustykite pomidorą ir svogūną. Atskirkite salotų lapus.
- 4Paruoštus mėsos paplotėlius dėkite kepti į iki ~220 °C laipsnių įkaitintą kepsninę tiesiai ant įkaitusių grotelių. Kepkite apie 1 minutę, apverskite, uždėkite sūrį, dar pakepkite 1-2 minutes, kol sūris aptirps ir mėsos paplotėlį ištraukite.
- 5Mėsainius bandeles taip pat įdėkite į grilį keliasdešimčiai sekundžių, kad lengvai apskrustų.
- 6Ant apskrudusių abiejų bandelės pusių dėkite po šaukštą pasiruošto padažo, uždėkite 1-2 salotų lapus, po 1-2 riekeles pomidoro ir svogūno, iškepusį mėsos paplotėlį su sūriu ir suvožkite.