Neturime
Pranešti kai gausime prekę
Liofilizuotų spanguolių puselės (30 g)
Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizavimo metu sušalęs vanduo iš produktų pašalinamas jį išgarinant žemoje temperatūroje. Liofilizuoti vaisiai išlaiko savo pradinę formą, turi puikias skonio ir kvapo savybes, išsaugo vitaminus.
Liofilizuotų spanguolių uogų puselės yra sausos konsistencijos, nesulimpančios krūvoje, išlaikančios natūralią uogos formą, primenančios kempinę.
Šiomis uogomis galima pagardinti įvairius konditerinius gaminius, jogurtus, dribsnius, košes, taip pat dekoruoti pyragus, pyragaičius, sausainius, šokolado gaminius ir t.t.
Sudedamosios dalys: 100 % spanguolių.
100 gramų gaminio maistingumo informacija:
Energinė vertė 1105 KJ / 265 Kcal
Iš viso riebalų 3.3 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Iš viso angliavandenių 39.2 g
Iš kurių cukrus 23.7 g
Iš viso baltymų 2.6 g
Druska 0.03 g
Kiekis: 30 g
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje vietoje, ne aukštesnėje nei 25˚C temperatūroje, kur drėgmės lygis neviršytų 75 %.
Kilmės šalis: Lenkija.
4,29 €
Maistinė vertė
- Energinė vertė:
- Iš viso angliavandenių:
- Iš viso riebalų:
- Svoris: