I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Antienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)

Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų troškinama savo riebaluose. Tokiu būdu išgaunamas subtilus skonis ir ypatinga tekstūra. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį (nuo 1920 m.) įkurtas šeimos verslas, kuris sėkmingai įsitvirtinęs iki šių dienų ir dėka ištobulintos technologijos siūlantis aukštos kokybės visame pasaulyje žinomus ir populiarius prancūziškos virtuvės patiekalus.

Sudedamosios dalys: ančių taukuose troškintos ančių kulšelės 55% (4 vnt.); druska.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1269 KJ / 305 Kcal

Iš viso riebalų 22.9 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6.2 g

Iš viso angliavandenių 0.4 g

Iš kurių cukrus < 0.1 g

Iš viso baltymų 24.6 g

Druska 1.5 g

Kiekis: 1250 g

Laikymo sąlygos: laikyti nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje švarioje ir sausoje vietoje, ne aukštesnėje nei 25°C temperatūroje.

Kilmės šalis: Prancūzija.

31,48 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis