I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Modenos balzaminis actas ABTM Affinato (100 ml)

„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850 metų ir iki šių dienų saugantis pirmąsias brandinto balzamiko statines, kad būsimos gamintojo kartos nenuklystų nuo tikrosios receptūros ir skonio.

Malpighi balzamikai, skirtingai nuo komercinių balzaminių actų, savo sudėtyje neturi pridėtinio acto ir yra pagaminti tik iš Modenos vynuogių sulčių, daugelį metų brandintų medinėse statinėse. Kadangi visas balzamiko gamybos procesas nuo derliaus išauginimo iki išpilstymo vyksta tik vieninteliame Modenos regione ir yra griežtai prižiūrimas kvalifikuotų specialistų, produktai gali didžiuotis DOP (Denominazione d‘Origine Protetta) kokybės ženklinimu.

Balzaminis actas ABTM Affinato yra 12 metų brandintas ažuolinėse statinėse ir išpilstytas į Giorgetto Giugiaro sukurtus ir originalumą užtikrinančius sunumeruotus buteliukus.

Pagamintas iš: 30% Lambrusco vynuogių, 30% Trebbiano Modenese vynuogių, 30% Trebbiano di Spagna ir 10% Ancellotta vynuogių.

Sudėtis: 100% skrudinta vynuogių misa, apdorota sieros anhidridu.

100 ml gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė: 1 412.5 KJ / 337.11 Kcal

Iš viso riebalų: 0.2 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių < 0.1 g

Iš viso angliavandenių 75 g

Iš kurių cukrus 75 g

Iš viso baltymų 0.85 g

Druska 0.016 g

Tirštumas: 1.50

Rūgštingumas: 5/6%

Tūris: 100 ml

Laikymo sąlygos: laikyti uždarytą kambario temperatūroje sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Italija.

54,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris:

Siūlome išbandyti

Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karkos terinas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grybų štrudelis su filo tešla

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sūdyta lašiša su krienų majonezo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Balandėliai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronai su baklažanais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Starkis su pikantiškomis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis