Užkandžių asorti su Rambyno sūriu

Ingredientai
Jums reikės:
3 pakuočių „Rambynas sūris“ užkandinio sūrio mini lazdelių
2 kiaušinių
200 g džiuvėsėlių
1 pakuotės plonai pjaustyto saliamio (arba kitos šalto rūkymo dešros)
1 pakuotės plonai pjaustyto vytinto kumpio
500 g nedidelių slyvinių pomidorų
100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
100 g žaliųjų alyvuogių be kauliukų
Aliejaus skrudinimui
Žiupsnelio druskos
Šviežio baziliko lapelių
- 1Vienos Rambyno sūrio pakuotės gabaliukus apvynioti vytintu kumpiu ir sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 5-10 minučių, kol kumpis gražiai apskrus.
- 2Antros Rambyno sūrio pakuotės gabaliukus apvynioti saliamio dešros griežinėliais. Tada juos apvolioti po porą kartų kiaušinio plakinyje ir džiuvėsėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje apie minutę, kol gražiai apskrus.
- 3Nupjauti pomidorų viršūnėles, išskobti vidų, įberti druskos, apversti pomidorus, ir palikti juos, kad išbėgtų visas skystis. Trečios Rambyno sūrio pakuotės gabaliukus supjaustyti griežinėliais. Taip pat griežinėliais supjaustyti ir visų rūšių alyvuoges. Įdaryti pomidorus alyvuogių ir sūrio griežinėliais, įlašinti kelet1 lašų balzaminio acto, įdėti šviežio baziliko lapelį ir uždaryti nupjauta pomidoro viršūnėle.
- 4Serviruoti visus užkandžius kartu, papuošti šviežiais baziliko lapeliais.