Trijų aukštų šokoladinis pyragas

Ingredientai
Vaniliniam kremui reikės:
150 g pieno
25 g vandens
Citrininiam kremui reikės:
7 kiaušinių trynių
100 g cukraus
120 g sviesto
Citrinos žievelės
Brownie biskvitui reikės:
120 g sviesto
5 kiaušinių
400 g Farino rudojo cukraus
Papuošimui reikės:
Aviečių
- 1Pieną užvirti kartu su grietinėle, išbrinkita želatina ir vanilės ekstraktu. Užvirus užpilti ant šokolado, palikti pratirpti kelias minutes, tuomet permaišyti iki šokoladas ištirps (galima blenderiuoti) iki vientisos masės ir palikti 12 val. subręsti šaldytuve. Prieš naudojant išplakti.
- 2Užvirti citrinų tyrę ir sudėti sviestą. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi. Į masę įpilti šiek tiek karštos citrinų masės, permaišyti ir ją po truputį maišant grąžinti į puodą. Kaitinti iki 82 °C temperatūros. Kremą uždengti maistine plėvele ir leisti atvėsti.
- 3Sausi produktai sumaišomi. Sviestą ištirpinti ir supilti juodąjį šokoladą. Išmaišyti iki vientisos masės. Į gautą masę po truputi, nuolat maišant, supilti kiaušinius (kambario temperatūros). Gautą šokolado masę sumaišyti su sausais produktais iki vientisos masės. Pilti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, išlyginti ir kepti 160 °C temperatūroje 20 min.
- 4Išpjauti dvi biskvito dalis ir ant jų konditerinio maišelio pagalba formuoti kremus. Dekoruoti avietėmis.