Traškūs Buffalo vištienos sparneliai

Ingredientai
Jums reikės:
0.5 kg vištienos sparnelių
Žiupsnelio druskos
Šaukšto miltų mišinio vištienos gruzdinimui
Aštriam Buffalo padažui reikės:
50 g sviesto
2 šaukštų rudojo cukraus
0,5 stiklinės (120 g) aštraus Sriracha padažo
1 šaukšto Tabasco padažo
Pelėsinio sūrio kremui reikės:
100-120 g grietinės
Šaukšto majonezo
100-120 g kreminio sūrio su mėlynuoju pelėsiu
- 1Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą su cukrumi. Supilkite aštrų Sriracha padažą, Tabasco padažą ir maišant toliau kaitinkite. Galiausiai įpilkite obuolių sidro acto, išmaišykite ir nukelkite nuo kaitros. Leiskite pravėsti.
- 2Kreminį sūrį su mėlynuoju pelėsiu sumaišykite su grietine bei majonezu.
- 3Sparnelius sumaišykite su druska ir miltų mišiniu vištienos gruzdinimui. Miltai turi tolygiai padengti sparnelių paviršių. Sudėkite į karšto oro gruzdintuvę ir kepkite 15 munučių 190C temperatūroje.
- 4Iškepusius sparnelius padenkite aštriu Buffalo padažu ir patiekite su mėlynojo sūrio kremu.