I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Traškūs Buffalo vištienos sparneliai


Ingredientai


Jums reikės:

0.5 kg vištienos sparnelių
Žiupsnelio druskos
Šaukšto miltų mišinio vištienos gruzdinimui

Aštriam Buffalo padažui reikės:

50 g sviesto
2 šaukštų rudojo cukraus
0,5 stiklinės (120 g) aštraus Sriracha padažo
1 šaukšto Tabasco padažo

Pelėsinio sūrio kremui reikės:

100-120 g grietinės
Šaukšto majonezo
100-120 g kreminio sūrio su mėlynuoju pelėsiu
  • 1Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą su cukrumi. Supilkite aštrų Sriracha padažą, Tabasco padažą ir maišant toliau kaitinkite. Galiausiai įpilkite obuolių sidro acto, išmaišykite ir nukelkite nuo kaitros. Leiskite pravėsti.
  • 2Kreminį sūrį su mėlynuoju pelėsiu sumaišykite su grietine bei majonezu.
  • 3Sparnelius sumaišykite su druska ir miltų mišiniu vištienos gruzdinimui. Miltai turi tolygiai padengti sparnelių paviršių. Sudėkite į karšto oro gruzdintuvę ir kepkite 15 munučių 190C temperatūroje.
  • 4Iškepusius sparnelius padenkite aštriu Buffalo padažu ir patiekite su mėlynojo sūrio kremu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis