Taurinis juodojo šokolado desertas su mangų ir pasiflorų ledais

Ingredientai
Jums reikės:
Desertui:
50 g užplikytos (arba tirpios) Nescafe kavos
Mėgstamų sausainių arba vaflių trupinių
Ledams:
400 g šaldytų mangų gabaliukų
50 g cukraus pudros
- 1Užvirti grietinėlę ir užilti ant šokolado sumaišyto su stiprios kavos šlakeliu. Elektrinio trintuvo pagalba išmaišyti iki vientisos masės. Gautą masę išpilstyti į desertines taures. Paviršių apibarstyti turimų sausainių trupiniais ir padėti į šaldytuvą 2-3 valandoms.
- 2Šaldytų mangų gabaliukus suberti į elektrinį smulkintuvą, įberti cukraus pudros ir susmulkinti iki smulkių trupinių. Tada supilti pasiflorų tyrę ir grietinėlę. Dar kartą gerai perplakti. Ledus patiekti kartu su tauriniu juodojo šokolado desertu.