Tartaletė su šokoladiniu ganašu ir mangų – pasiflorų kremu

Ingredientai
Išskirtinai šventiškas! Taip pat šį receptą galite pažiūrėti ir video: http://bit.ly/ŠokoladinėTartaletė
Jums reikės:
20 g invertuoto cukraus sirupo
20 g sviesto
85 g cukraus (I)
85 g cukraus (II)
7 g želatinos
30 g vandens
140 g sviesto
- 1Šokoladinis ganašas: užvirti puode grietinėlę su invertuoto cukraus sirupu ir užpilti ant šokolado. Maišyti, kol ištirps šokoladas. Kai masė atvės iki 32-35° įdėti kambario temperatūros sviestą ir viską gerai sublenderiuoti.
- 2Mangų - pasiflorų cremeux: Sumaišyti puode abi tyres su cukrumi (I). Atskirame inde gerai išplakti kiaušinių trynius su cukrumi (II) ir supilti juos į puodą su tyrėmis. Masę pastoviai maišant pakaitinti iki 84°C temperatūros. Nukelti nuo ugnies ir į ją sudėti išbrinkintą želatiną. Atvėsinti iki 40°C temperatūros, įdėti kambario temperatūros sviestą ir viską gerai sublenderiuoti.
- 3Konditerinių maišelių pagalba išdalinti ganašą į tartaletės, ant viršaus paskleisti mangų - pasiflorų cremeux. Palikti vėsiai sustingti. Patiekiant galima užbarstyti liofilizuotų uogų trupinėlių, šokolado drožlių arba papuošti sezoninėmis šviežiomis uogomis.