Šokoladinis desertas su pasiflorais ir mangais

Ingredientai
Trupinių tešlai reikės:
100 g šalto sviesto
50 g cukraus
Pasiflorų kremui reikės:
30 g skystos gliukozės
Deserto užbaigimui taurėje:
1 mango
- 1Tešlai skirtus ingredientus sudėti į katiliuką ir maišyti, kol gausis maži gabaliukai. Jei yra didensių, rankomis susmulkinti. Tešla neturi susijungti į vientisą gabalą. Kepti skardoje iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 15-18 min. konvekciniu režimu.
- 2Kremui užvirti grietinėlę su pasiflorų tyre. Įdėti gliukozės ir išmaišyti, kad ištirptų. Gautą skystį užpilti ant šokolado ir maišyti, kol jis ištirps. Kad kremas būtų gražesnis ir blizgesnis, permalti su blenderiu.
- 3Į taurę dėti trupinius (1/4 taurės). Ant jų pilti šokoladinį pasiflorų kremą ir palikti šaldytuve, kol kremas atvės ir sustings (apie valandą laiko). Tuomet ant viršaus vėl dėti trupinius, kubeliais pjaustytus mangus, plaktos grietinėlės. Puošti smulkintu šokoladu.