Saldžiųjų bulvių ir varškės virtinukai

Ingredientai
Jums reikės:
1 saldžiosios bulvės
250 g varškės
1 kiaušinio
3-4 š. kukurūzų krakmolo
Druskos
Padažui reikės:
Sviesto
- 1Išvirtą saldžiąją bulvę sutrinti iki košės konsistencijos. Atvėsinti.
- 2Į atvėsusią masę sudėti likusius ingredientus ir išmaišyti, kol masė taps vientisa.
- 3Suformuoti pailgą "dešrą" ir supjaustyti apie 1 cm pločio virtinukus.
- 4Virti pasūdytame vandenyje apie 3-5 min.
- 5Kol virtinukai verda, padažui prikaistuvyje pašildyti sviestą ir įpilti grietinėlės. Dar šiek tiek pakaitinti. Proporcijos gali būti pagal skonį. Paskaninti druska.