Pistacijų skonio varškės sūreliai

Ingredientai
Įdarui reikės
400 g varškės
50 g sviesto (kambario temperatūros)
2 valg. š. cukraus pudros
Glajui reikės:
50 g sviesto
- 1Juodą bei baltą šokoladus atskirai ištirpdyti garų vonelėje su sviestu ar ant nedidelės kaitros prikaistuvyje. Juo ištepti silikonines keksiukų formeles. Tumpam padėti į šaldiklį, kad šokoladas sustingtų.
- 2Kol stingsta, varškę ištrinti su sviestu, cukrumi ir pistacijų pasta (galima trinti ir virtuvės kombainu arba blenderiu, bus dar vientisesnė).
- 3Įdarą sudėti į šokoladu išteptas formeles. Viršų užpilti šokoladu. Palaikyti valandą-dvi šaldytuve, kad pastingtų ir tada atsargiai išimti iš formelių.