Pieninio šokolado triufeliai su kava ir druska

Ingredientai
Jums reikės:
200 g sviesto
Gera sauja kavos pupelių
Žiupsnelis rupios jūros druskos
- 1Kavos pupeles suberti į konditerinį maišelį ir sunkaus daikto pagalba sutraiškyti. Sutraiškytas pupeles suberti į prikaistuvį ir užpilti grietinėle. Užvirti, nukelti nuo ugnies ir palikti, kol atvės. Išlydyti pieninį šokoladą. Supilti per sietelį grietinėlę ir išmaišyti. Tada nuolat maišant po truputį sudėti kambario temperatūros sviestą ir išmaišyti iki vientisos masės. Supilti į formą be dugno, apibarstyti rupia jūros druska ir palikti valandai šaldytuve, kad sustingtų. Sustingusią masę išimti iš formos ir supjaustyti norimo dydžio kubeliais. Kubelius apvolioti kakavos milteliais. Laikyti vėsiai.