I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pasta su vištienos, ančiuvių ir apelsinų padažu


Ingredientai


Jums reikės:

500 g vištienos šlaunelių mėsos be kaulo ir odos
2 apelsinų
2-3 ančiuvių filė gabaliukų
Vištienos prieskonių
1 skiltelės česnako
Šviežių mėtos lapelių
  • 1Apelsinus nulupti su peiliu ir nepalikti baltos odelės. Supjaustyti kubeliais. Žievelę taip pat supjaustyti smulkiomis juostelėmis. Į keptuvę įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus, įmesti nuluptą nesmulkintą česnako skiltelę ir pakepinti ančiuvių filė gabaliukus, kol jie pilnai suirs. Tada sudėti kubeliais supjaustytą vištieną ir gerai apkepti. Suversti apelsinų kubelius, gerai išmaišyti ir ir patroškinti 5 minutes. Suberti aplesinų žievelės ir vėl keletą minučių patroškinti. Išjungti kaitrą.
  • 2Ant darbastalio pasidaryti miltų kauburėlį su duobute, į kurią supilti kiaušinių masę arba įmušti kiaušinius. Gerai išminkyti tešlą. Jei neturite pastos gaminimo mašinėlės, labai plonai (1 mm) iškočioti tešlą, gerai išmiltuoti, susukti į ritinėlį ir supjaustyti norimo storio juostelėmis. Virti 2-3 min. Išvirtą pastą nukošti, padažo keptuvę padėti vėl ant ugnies, suversti į ją pastą, gerai išmaišyti ir porą minučių pakaitinti. Patiekti su šviežios mėtos lapeliais. Jei reikia pabarstyti šviežiai malta druska ir pipirais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis