Nekeptas sūrio pyragas su pasifloromis

Ingredientai
Trapiai tešlai reikės:
3 šaukštų cukraus
Žiupsnelio druskos
160 g sviesto (šalto)
1 kiaušinio trynio
Sūrio kremui reikės:
2 šaukštų cukraus pudros
Pasiflorų užpilui reikės:
3 pasiflorų
1 šaukšto cukraus pudros
1 - 2 šaukštų cukraus sirupo
- 1Virtuvinio kombaino pagalba permaišyti miltus su šaltu sviestu iki smėlinės tekstūros. Įberti cukrų ir dar permaišyti. Įmušti trynį, įberti druskos ir labai trumpai permaišyti, kol tešla susijungs. Įvynioti į maistinę plėvelę ir palikti 10 min. šaldytuve, kad tešla sutvirtėtų. Ją iškočioti 2-3 mm storio ir iškloti kepimo formelę. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 15 min.
- 2Kremui visus ingredientus sudėti į indą ir išplakti iki kreminės konsistencijos. Gautą kremą sudėti į iškeptą ir atvėsusią tartaletę.
- 3Pasiflorą perpjauti pusiau, į sietelį išspausti minkštimą ir pertrinti, kad sietelyje liktų tik sėklytės. Taip daroma, kad išryškėtų jų juoda spalva ir užpilas būtų gražesnis. Taip išvalytas sėklytes vėl sumaišyti su minkštimu bei kitais ingredientais. Gautą užpilą paskirstyti ant sūrio kremo.