Naminiai „Rocher“ saldainiai

Ingredientai
Jums reikės:
250 g migdolų lazdelių
100 g cukraus
50 ml vandens
- 1Į keptuvę suberti migdolų lazdeles, cukrų ir įpilti vandens. Nuolat maišyti ir kepti, kol vanduo išgaruos. Tada sumažinti kaitrą ir nuolat maišyti. Kai riešutai gražiai apskrunda ir įgauna rusvai auksinę spalvą, paskleisti juos ant skardos, kad atvėstų.
- 22/3 dalis šokolado nuolat maišant išlydyti dubenyje ant garų vonelės. Kai šokoladas pilnai išsilydo, padėti dubenį ant stalo ir suberti likusį šokoladą. Maišyti, kol visas šokoladas ištirps iki vientisos masės.
- 3Slyvas supjaustyti juostelėmis ir suberti kartu su riešutais į šokolado masę. Gerai išmaišyti ir šaukšto pagalba suformuoti ant kepimo popieriumi išklotos skardos „kupstelius“. Palikti, kad atvėstų ir šokoladas sustingtų.