Mėsos kukuliai su spagečiais

Ingredientai
Jums reikės:
Spagečių
400 g maltos jautienos
0,5 st. džiuvėsėlių
1 svogūno
2 česnako skiltelių
50 g parmezano sūrio
1 kiaušinio
Petražolių
Druskos
Pipirų
0,5 st. baltojo vyno
Stiklainio aštraus meksikietiško stiliaus pomidorų padažo
- 1Į jautienos faršą sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, petražoles, tarkuotą parmezano sūrį, džiuvėsėlius ir įmušti kiaušinį. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
- 2Į nedidelį dubenį įpilti vandens, kuriame drėkinant rankas formuoti apvalius, nedidelio dydžio kukulius ir dėti kepti į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi ir viena skiltele česnako.
- 3Šiek tiek apkepus supilti baltą vyną. Jam nugaravus įpilti aštraus pomidorų padažo. Sumažinus teperatūrą ir troškinti apie 10 min.
- 4Į verdantį vandenį sudėti spagečius. Jiems suminkštėjus nupilti vandenį su kiaurasamčiu. Dėti į didesnį indą, apšlakstyti alyvuogiu aliejumi ir išmaišyti. Ant spagečių dėti mėsos kukulius su padažu, pagardinti parmezano sūriu ir baziliko lapeliais.