Marcipaninis pyragas su baltojo šokolado kremu ir šviežiomis avietėmis

Ingredientai
Jums reikės:
70 g sviesto
Kremui:
1 arb. š. vanilinės cukraus pudros
Dekoravimui:
Šviežių aviečių
Šviežios mėtos lapelių
Cukraus pudros
- 1Elektrinio smulkintuvo pagalba susmulkinti marcipaną kartu su kiaušiniais iki vientisos masės. Išpilti masę iš smulkintuvo į dubenį ir elektrinio rankinio plakiklio pagalba gerai išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir dar kartą gerai perplakti. Iš lėto pilti išlydytą sviestą ir nuolat plakti iki vientisos blizgios masės. Supilti tešlą į kepimo formą ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
- 2Grietinėlę pakaitinti iki 60°C. Šokolado granules arba smulkintą šokoladą sumaišyti su vaniline cukraus pudra. Ant jo užpilti karštą grietinėlę ir elektrinio rankinio smulkintuvo pagalba išplakti iki kreminės konsistencijos.Uždengti indą maistine plėvele ties kremo paviršiumi ir palikti nakčiai šaldytuve. Prieš dekoravimą elektrinio rankinio plaktuvo pagalba perplakti masę iki standžių putų. Supilti kremą į konditerinį maišelį ir dekoruoti atvėsusio pyrago paviršių. Išdėlioti šviežias avietes ir mėtos lapelius, pabarstyti cukraus pudra.