Marcipaniniai keksiukai

Ingredientai
Jums reikės:
140 g išlydyto sviesto
35 g kukurūzų krakmolo
Šviežio arba šaldyto mango kubelių (jei neturite, rekomenduojame pusiau džiovintus abrikosus)
- 1Ištirpinti sviestą. Į smulkintuvą sudėti kubeliais supjaustytą marcipaną, supilti kiaušinių masę arba įmušti kiaušinius. Sumalti ingredientus iki vientisos masės. 1/3 masės dalį supilti į atskirą indą, užpilti lydytu sviestu ir viską gerai išmaišyti. Miltus persijoti į atskirą indą kartu su kukurūzų krakmolu. Tada gautą sviesto masę sujungti su likusia marcipano mase, suberti birius produktus ir permalti iki vientisos masės. Konditerinio maišelio pagalba paskirstyti tešlą į keksiukų formeles, įsprausti po mango arba abrikoso gabaliuką ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių. Dekoruoti cukraus pudra. Galima supakuoti į dovanų dėžutę ir dovanoti Kalėdoms.