Makaronai su gorgonzolos padažu

Ingredientai
Jums reikės:
250 g Bonduelle makaronų su žirneliais ir cukinija
Pundelio smidrų
1 šalotinio svogūno
200 g rūkytos šoninės
Šakelės vyšninių pomidoriukų
Saujos špinatų
150 g gorgonzolos sūrio
Parmezano sūrio
Druskos
Pipirų
- 1Patiekalą pradėti nuo makaronų virimo. Juos supilti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 8-10 min. Išvirus nukošti ir perpilti šaltu vandeniu.
- 2Smidrus perpjauti pusiau ir trumpai apvirti (apie 1 min.), kad suminkštėtų. Apvirusius smidrus supilti į šaltą vandenį.
- 3Šalotinius svogūnus supjaustyti juostelėmis išilgai. Rūkytą šoninę pasmulkinti kubeliais. Ją sudėti į su alyvuogių aliejumi įkaitintą keptuvę ir apkepinti. Tuomet suberti svogūnus. Jiems apskrudus, sudėti pusiau perpjautus pomidorus. Po 2 min. dėti bazilikus, smidrus ir šiek tiek apkepus dėti gorgonzolos sūrį. Jam ištirpus, supilti grietinėlę. Jei padažas per tirštas, įpilti šiek tiek vandens.
- 4Į indelį dėti makaronus, ant jų pilti padažą ir užberti parmezano sūrio.