Madeleinų pyragas

Ingredientai
Biskvitui reikės:
1 arb. š. druskos
3 kiaušinių
80 g medaus
30 g pieno
120 g tirpinto sviesto
1 citrinos
Kremui reikės:
120 g cukraus pudros
Pyrago dekorui reikės:
Braškių
Šilauogių
Aviečių
Trešnių
- 1Inde sumaišyti visus birius ingredientus. Kitame inde išpurenti kiaušinius su medumi. Į gautą masę supilti birius ingredientus ir atsargiai išmaišyti silikoninės mentelės pagalba. Tuomet supilti pieną ir po truputį maišant pilti lydytą sviestą. Įtarkuoti šiek tiek citrinos žievelės ir permaišyti, kad skonis gerai pasiskirstytų.
- 2Kepimo formą ištepti sviestu ir tešlą supilti į kepimo formą. Kepti iki 175°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių konvekciniu režimu.
- 3Visus kremui skirtus ingredientus sudėti į katiliuką ir plakti iki purios masės. Paruoštu kremu konditerinio maišelio ir antgalio pagalba dekoruoti atvėsusį biskvitą. Šiek tiek palaikyti šaldytuve, kad kremas sustingtų ir būtų stabilesnis.
- 4Tuomet belieka tortą dekoruoti uogomis. Jų tikrai nereikia gailėti, kadangi jos suteikia tiek nuostabų vaizdą, tiek gaivaus skonio.