I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Klasikiniai naminiai ledai


  • 1Kadangi naudojama pasterizuota kiaušinių trynių masė, taigi nebereikia papildomai kaitinti išplaktų trynių, kad jie būtų saugūs valgyti. Visas gaminimo procesas tampa paprastesnis. Visų pirma reikia išplakti trynių masę su cukrumi, kol ji taps šviesiai geltona, kreminė.
  • 2Atskirame inde išplakti grietinėlę ir mases sujungti.
  • 3Įpilti pieną ir pasirinktinai vanilės ekstraktą ar pistacijų pastą. Trumpai perplakti, kad masė taptų vientisa.
  • 4Supilti į indą ir dėti į šaldiklį. Kad ledai butų puresni, kelis kartus kas valandą ledus permaišyti. Pilnai sušalusius ledus prieš valgant rekomenduojama palaikyti apie 10 min. kambario temperatūroje.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis