Kiaulienos išpjova imbiero ir medaus padaže

Ingredientai
Jums reikės:
400 g kiaulienos išpjovos
1 gūželės romėninių salotų
Šakelės vyšninių pomidoriukų
Imbiero (apie 1 cm kubelio)
1 čili pipiro
Druskos
Pipirų
Prieskonių kiaulienai
- 1Romėnines salotas susmulkinti. Patariama jas ne pjaustyti, o laužyti. Vyšninius pomidoriukus perpjauti pusiau. Viską sudėti į indą, užpilti alyvuogių aliejumi, balzamiko actu ir permaišyti. Druska gardinti tik prieš valgant, kad salotos išliktų traškios.
- 2Kiaulienos išpjovą supjaustyti 1 cm storio medaliojonais. Imbierą sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti. Iš čili pipiro išimti sėklytes ir supjaustyti griežinėliais. Imbierą su čili apkepinti keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Įdėti šaukštą natūralaus medaus ir kai jis išsilydys, sudėti kiaulienos medalijonus. Juos apskrudinti iš abiejų pusių ir supilti sojos bei Volčesterio padažus, pagardinti kiaulienos prieskoniais. Palikti keliom minutėm pasitroškinti, kad mėsa pilnai iškeptų ir įsigertų padažo.