Karamėlinio šokolado pyragaitis „Lava Cake“

Ingredientai
Jums reikės:
350 g karamelinio šokolado
110 g sviesto
2 kiaušinių
2 kiaušinių trynių
Cukraus pudros
Mėtos šakelės
- 1Karamelinį šokoladą ištirpinti kartu su sviestu. Atskirame inde išplakti kiaušinius ir trynius. Šokolado masę supilti į kiaušinių plakinį ir išmaišyti. Tada suberti miltus ir vėl viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Paruoštą masę išpilstyti į sviestu išteptus ir miltais pabarstytus porcijinius kepimo indelius. Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 9 minutes. Iš apversto kepimo indėlio ant lėkštutės išimti iškepusį desertą. Apibarstyti cukraus pudra ir papuošti mėtos lapeliu.