Karamelinės maskarponės kremu įdarytos šokoladinės tartaletės

Ingredientai
Jums reikės:
Įdarui:
120 g cukraus
90 g sviesto
2 valg. š. kokoso drožlių
Papuošimui:
1 žaliosios citrinos (laimo)
- 1Užvirti grietinėlę su vanilės ankšties sėklomis. Į kitą puodą suberti cukrų ir jį kaitinti, kol pradės lydytis. Tada atsargiai puodą judinti, kol visiškai cukrus išsilydis ir į jį pastoviai maišant atsargiai supilti užvirusią grietinėlę. Tada po gabaliuką sumesti sviestą ir maišyti kol visiškai ištirps. Nukelti nuo ugnies, suberti kokoso drožles, gerai išmaišyti, sudėti maskarponės sūrį ir vėl gerai išmaišyti. Supilstyti į tartaletes ir padėti į šaldytuvą, kad atvėstų. Elektrinio plaktuvo pagalba išplakti grietinėlę papuošimui ir į ją įmaišyti smulkiai tarkuotą žaliosios citrinos žievelę. Gerai išmaišyti, sudėti į konditerinį maišelį ir papuošti atvėsusias tartaletes. Apibarstyti žaliosios citrinos žievele.