Čiūros su pieninio šokolado padažu

Ingredientai
Jums reikės padažui:
Jums reikės čiuroms:
380 ml vandens
170 g sviesto
6 kiaušinių
1 valg. š. cukraus
Žiupsnelio druskos
1 l aliejaus kepimui
Jums reikės apvoliojimui:
2 valg. š. cukraus
1 valg. š. cinamono
- 1Prikaistuvyje užvirti grietinėlę ir ja užpilti dubenyje esantį šokoladą. Išmaišyti ir palikti, kol šokoladas pilnai ištirps. Prieš patiekiant gerai išmaišyti.
- 2Puode užvirti vandenį, suberti druską, cukrų ir įdėti sviestą. Maišyti, kol sviestas ištirps. Nukelti nuo kaitros, suberti miltus ir greitais judesiais išmaišyti medine mentele iki visi ingredientai tolygiai susijungs. Tada po vieną įmušti kiaušinius ir nuolat maišyti iki vientisos masės. Gautą masę sudėti į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu.
- 3Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir į jį po truputį konditerinio maišelio pagalba išspausti norimos formos ar ilgio čiūras. Kepti kol įgaus rusvai auksinę spalvą. Iškepusias nuvarvinti ant popierinio rankšluosčio ir apvolioti cukraus bei cinamono mišinyje.
- 4Patiekti su pieninio šokolado padažu.