„Čirviniai“ varškės blynai su aviečių ir pasiflorų uogiene

Ingredientai
Jums reikės Uogienei:
400 g šviežių arba šaldytų aviečių
200 g cukraus uogienėms
200 g cukraus uogienėms
Jums reikės Blynams (gaunasi 4 vnt.):
100 g rupios varškės
100 ml pieno
1 kiaušinis
1 valg. š. cukraus
1 didelis valg. š. sviesto
- 1Į puodą sudėti uogas, įpilti pasiflorų tyrės, suberti cukrų ir viską užvirti. Sumažinti kaitrą ir virti apie 15-20 minučių retkarčiais pamaišant, kad neprisviltų.
- 2Dubenyje sumaišyti varškę su cukrumi ir kiaušiniu. Supilti išlydytą sviestą, pieną ir suberti miltus. Viską gerai išmaišyti.
- 3Kepti įkaitintoje „čirvinių“ blynų keptuvėje.
- 4Patiekti su aviečių ir pasiflorų uogiene.
- 5Skanaus!