1Puode užvirti 1 litrą vandens, sudėti nuluptas česnako skilteles ir daržovių sultinio kubelį.
2Susmulkinti svogūną ir suberti į keptuvėje įkaitintą alyvuogių aliejų. Pakepinti kelias minutes ir supilti į puodą su verdančiais česnakais. sumažinti kaitrą ir virti iki 10- 15 minučių.
3Kol sriuba verda, supjaustyti prancūzišką batoną riekelėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pabarstyti druska, pipirais ir apkepinti iš abiejų pusių ant grilio keptuvės.
4Kai sriuba išverda, išplakti du kiaušinius ir nuolat maišant šluotele lėtai supilti juos į sriubą. Tada elektrinio smulkintuvo pagalba sutrinti sriubą iki vientisos masės ir dar pakaitinti 3-4 minutes. Įberti druskos ir pipirų, jei trūksta.
5Sriubą patiekti su skrudintu prancūzišku batonu.
Skanaus!
Panašūs receptai
Antienos Velingtono kepsnys su apelsininiu padažu
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Kiaulienos karkos terinas
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Grybų štrudelis su filo tešla
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Balandėliai
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Pomidorinė sriuba su koldūnais įdarytais sūriu
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Makaronai su baklažanais
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Starkis su pikantiškomis daržovėmis
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Sultinga vištienos krūtinėlė su aromatingu kuskusu
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Miso grikiai su grybais
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Kreminė moliūgų sriuba su krevetėmis
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Dešrelės su ypatingu padažu ir bulvių koše
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Sultingi čeburekai su aviena
Autorius: Gediminas Endriukaitis
Rudeninis vištienos troškinys su grybais ir sviestiniais pyragėliais