Bretoniški pyragaičiai su šokoladiniu kremu

Ingredientai
Jums reikės Pyragaičiams:
85 g cukraus
100 g sviesto
Žiupsnelio druskos
Jums reikės Kremui:
75 g sviesto
90 g cukraus
- 1Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska. Kambario temperatūros sviestą išsukti kartu su cukrumi iki purios masės. Į sviesto masę supilti kiaušinių trynius ir gerai išmaišyti, Tada suberti miltų mišinį ir vėl gerai permaišyti. Konditerinio maišelio pagalba išskirstyti tešlą į kepimo formeles. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių. Iškepusius atvėsinti.
- 2Kambario temperatūros kiaušinius išplakti su cukrumi iki standžių putų. Šokoladą kartu su sviestu ištirpinti karšto vandens vonelėje. Neperkaitinti. Po truputį pilti šokoladą į išplaktus kiaušinius ir nuolat maišyti. Gautą vientisą kremo masę atvėsinti 5 min. šaldytuve. Konditerinio maišelio pagalba dekoruoti kremu pyragaičius.