Biskvitinis vyniotinis su šokoladiniu kremu ir avietėmis

Ingredientai
Jums reikės Biskvitui:
160 g cukraus
Jums reikės Kremui:
Šviežių aviečių
Jums reikės Dekoravimui:
Cukraus pudros arba kakavos miltelių
- 1Elektrinio smulkintuvo pagalba išplakti kiaušinius kartu su cukrumi iki vientisos purios masės. Įdėti kupiną šaukštą sūrio kremo ir dar kartą perplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir vėl gerai išplakti iki vientisos masės. Iš lėto srovele pilti aliejų ir nuolat plakti. Gautą masę tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 160°C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių. Išimti iš orkaitės ir kartu su kepimo popieriumi padėti ant stalo, kad atvėstų.
- 2Karšto vandens vonelėje nuolat maišant ištirpinti šokoladą. Išimti dubenį iš vonelės ir ant ištirpusio šokolado nuolat maišant iš lėto pilti nešaltą grietinėlę. Maišyti kol gausis vientisa kremo masė.
- 3Šokoladinį kremą tolygiai paskirstyti ant biskvito. Ant vieno biskvito krašto išilgai išdėlioti šviežias avietes. Pradedant nuo šio krašto kartu su kepimo popieriumi sukti vyniotinį po truputį atkeliant popierių nuo biskvito. Gautą ritinį suvynioti į kepimo popierių ir palikti porai valandų šaldytuve.
- 4Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra arba kakavos milteliais ir supjaustyti 1 – 1,5 cm storio griežinėliais.